Een mediator voor een passende oplossing

Bij een scheiding, arbeidsconflict of juridisch geschil kunnen partijen er niet altijd met elkaar uitkomen. In dat geval kan mediation een oplossing zijn. Een mediator zorgt er voor dat beide partijen met elkaar in gesprek gaan onder begeleiding van een neutraal persoon. De mediator gaat dan vervolgens met beide partijen op zoek naar een oplossing. Op de site van Gecertificeerde mediators vindt u een landelijke organisatie van ervaren mediators. Zo staat de mediator in Arnhem en bijvoorbeeld Breda voor u klaar.

Een onafhankelijk persoon

Een mediator is een onafhankelijk persoon dat voor beide partijen een juiste oplossing wil zoeken. Beide partijen kunnen altijd terecht bij de mediator. De mediator is de gespreksleider en zorgt dat beide partijen evenveel tijd krijgen om iets te zeggen. Een mediator kan u helpen bij een scheiding, wanneer er spullen verdeeld moeten worden of alimentatie geregeld moet worden. Ook bij arbeidsconflicten helpen ze u graag. Een mediator is minder kostbaar en tijdbesparend.

Meer informatie en contact

Bent u benieuwd naar de mediator Breda? Ga naar de site voor meer informatie of neem gerust contact op en zij helpen u verder met het zoeken naar een mediator en dus naar een goede oplossing voor u en de andere partij.

Reacties zijn gesloten.