Een luxe villa op het prachtige Curacao?

Bent u opzoek naar een vakantiehuis op Curacao? Bezoek dan de website van SEA Holiday Vilas. Zij bieden een prachtige villa aan op het eiland. De vila heeft werkelijk  een prachtig uitzicht op een blauw zee, waar regelmatig dolfijnen zwemmen. Maar u kunt ook gebruik maken van uw eigen privé zwembad.

De faciliteiten

Behalve de zon, het prachtige weer en de mooie natuur op het eiland, wat u er allemaal gratis bij krijgt, is de vila voorzien van een aantal goede faciliteiten. Er is een playstation aanwezig, een dockingstation voor uw iPhone, maar ook een goede keuken met diverse apparatuur waaronder een Nespresso apparaat. Ook is er de mogelijkheid om een kok te huren die voor u kookt ’s avonds.

Er zijn vier slaapkamers aanwezig, twee badkamers en een grote leefruimte waar u ruim kunt zitten. Er is een privézwembad en een grote tuin. Genoeg leefruimte voor een grote familie dus, maar ook heerlijk als u in een klein gezelschap vakantie wil vieren.  De omgeving biedt u alles wat  u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. Supermarkt, fitnessruimte en casino bevinden zich om de hoek. Ook is het natuurlijk mogelijk om met dolfijnen te zwemmen.
Klaar voor de vakantie van uw dromen? Boek de vila bij SEA Holiday Villas!

 

Reacties zijn gesloten.