Een exclusieve trouwauto huren nabij Friesland

Is het tijd om uw grote dag te plannen, uw trouwdag? Een mooi extra bij uw trouwdag is een exclusieve auto, Wilt u een exclusieve auto huren? Neem dan is een kijkje op de website van Belverde Trouwservice! Belverde Trouwservice bied vol passie een divers aantal exclusieve auto’s aan. De auto’s verschillen van diverse types Rolls Royce tot een Citroen Traction Avant. De collectie exclusieve auto’s word vol trots aangeboden, deze collectie behoort tot een van de mooiste collecties van Noord-Nederland.

Een onvergetelijke dag!

Het was zo ver, onze trouwdag brak aan. Wij wilden graag een mooi unieke en exclusieve auto op onze trouwdag aanwezig hebben om ons in te vervoeren. We hebben naar verschillende trouwservices gekeken en zijn uiteindelijk bij Belverde Trouwservice blijven hangen. Een paar van de auto’s spraken ons heel erg aan. Daarom hebben wij contact opgenomen en de opties besproken. Wij hebben een geweldige en zeker onvergetelijke dag gehad!

Een exclusieve trouwauto huren

Wilt u een exclusieve auto huren bruiloft? Bekijk dan de website van Belverde Trouwservice. Hier vind u onder andere alle verkrijgbare auto’s en de tarieven van de auto’s. Voor vragen kunt u contact opnemen met een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.