Een digitale tachograaf verschaft u veel informatie

Bent u op zoek naar een bedrijf die een digitale tachograaf kan leveren? Dan bent u bij Global Road Systems aan het juiste adres. Zij zijn de specialist op het gebied van digitale tachografen. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een digitale tachograaf van dit bedrijf aangeschaft. 

Hoe werkt het?

Het klinkt als een hoop gedoe maar een digitale tachograaf werkt eigenlijk heel eenvoudig en het verschaft een hoop bruikbare informatie. Een tachograaf wordt geplaatst in de wagen van de chauffeur. Op deze manier kan de tachograaf allerlei gegevens verzamelen over de ritten van de chauffeur. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de reistijden en het aantal kilometers, maar daarnaast wordt ook de snelheid die de chauffeur rijd gemeten. Op deze manier kunt u snel inzien of uw chauffeurs zich wel houden aan de afspraken. Ook de chauffeurs zelf zouden deze gegevens eventueel kunnen inzien.

Contact

Als graag meer wilt weten over de digitale tachograaf kunt u de website van het bedrijf bezoeken. Op de website vindt u meer informatie over de tachograaf en wat u er allemaal mee kunt. Tevens vindt u hier de contactgegevens indien u graag persoonlijk wilt spreken met een van de medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Reacties zijn gesloten.