Een Blue Cruise Bodrum in de zomer

Heeft u voor aankomende zomer nog geen plannen gemaakt? Wat dacht u van een cruise? Mavi Travel biedt u een prachtige Blue Cruise Bodrum aan. Tijdens deze cruise kunt u optimaal genieten van zon, zee en cultuur op een prachtige boot. Met de Blue Cruise Bodrum is uw zomer volmaakt.

De Blue Cruise Bodrum

De blue Cruise Bordum is een prachtige cruise. U vaart langs de mooiste plekken en u bent ver weg van het massatoerisme. U vaart met de Cap San Aragon. De boot is voorzien van comfortabele hutten, een binnen en buiten bar en veel faciliteiten. U vaart met de Cap San Aragon langs de kust van Bodrum. Tijdens de cruise geniet u van het mooie uitzicht, de cultuur en de mensen om u heen. Ook heeft u tijd om te shoppen, de Turkse Hamam te bezoeken, te snorkelen, vis te eten op het strand of aan watersport te doen. Met een kleine groep vakantiegangers beleeft u een tijd om nooit te vergeten. De boot vaart langs plekken waar de meeste mensen niet komen.

Meer informatie over de cruise

Ziet u uzelf deze zomer wel rond varen langs de kust van Bodrum en bent u geïnteresseerd in de Blue Cruise Bodrum? Dit is uw kans. Wilt u meer informatie? Klik dan hier. Op de site vindt u veel informatie. Ook kunt u contact opnemen indien u specifieke vragen heeft.

Reacties zijn gesloten.