Ecologisch advies van Viridis

Wilt u ecologische begeleiding van een professioneel bureau? Bij Bureau Viridis bent u aan het juiste adres. Bureau Viridis is een ecologisch advies en onderzoeksbureau. Het bureau is onafhankelijk en heeft brede expertise op het gebied van onder andere natuur en landschap en flora en fauna. Het bureau doet al jarenlang onderzoek en presenteert de resultaten op een heldere en bondige wijze. Viridis is de specialist in ecologische begeleiding en helpt bij veel verschillende projecten.

De specialisaties van Bureau Viridis

Bureau Viridis werkt onder andere voor overheden, waterschappen, bedrijven, terreinbeheerders, natuurbeschermingsorganisaties en ook particulieren. Bureau Viridis werkt flexibel, creatief en doelgericht. U kunt bij Viridis terecht voor verschillende specialisaties. Voorbeelden van specialisaties zijn: inventarisaties, beheerplannen, ecologische adviezen, quickscans, wetgeving, natuurtoetsen en visonderzoek. Het team van Bureau Viridis bestaat uit vaste medewerkers met veel ervaring op het gebied van natuur en landschap. Zij begeleiden u graag bij uw projecten en geven u waar nodig passend advies.

Informatie en contact

Wilt u begeleiding  en ecologisch advies van Bureau Viridis en bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen op ecologisch gebied? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via de site of neem contact op met het bureau en zij helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.