Conflict oplossen met een mediator in Nijmegen

Conflicten komen we allemaal wel eens tegen in ons leven. De één makkelijker opgelost dan de andere. Als een conflict zeer lastig uit de wereld te helpen is, kan het een idee zijn om naar een advocaat en/of rechter te stappen. Dit zorgt er echter wel voor dat u echte tegenstanders wordt en dat er een oplossing voor u gekozen wordt waar u het mogelijk niet mee eens bent. Een mediator in Nijmegen daarentegen zorgt voor een prettige sfeer waarin u als collega’s een passende oplossing vindt die voor beide tegenpartijen het welzijn bevorderen.

Vertrouwelijk en vrijwillig

Vertrouwelijk en vrijwillig zijn twee hele belangrijke woorden voor mediators. Het vertrouwelijke gedeelte staat voor het vertrouwen en de geheimhouding. Alles wat wordt besproken met uw tegenpartij en de mediator zal binnen deze personen blijven. Dit geldt ook voor u en de tegenpartij. Dit zal de vertrouwensband en de sfeer tussen u en de andere partij bevorderen. Het tweede woord is vrijwillig. In tegenstelling tot het aangaan van een rechtszaak, is het bij een mediator van belang dat beide partijen mee willen werken. Anders kan er immers nooit een passende oplossing worden gekozen voor en door u en de tegenpartij, waar beide partijen het mee eens zijn.

Contact

Wilt u gebruik maken van mediation in Overbetuwe? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle contact gegevens voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak.

Reacties zijn gesloten.