Bij VVR Parts kan je iedere dag terecht

Je bent lekker op weg naar je werk aan het fietsen, en dan opeens ligt de ketting van je fiets eraf. Als je dan langs de kant van de weg staat zit er maar een ding op: lopen. Maar over het algemeen hebben we daar weinig  zin in. Een idee is om dan VVR Parts te bellen, zij halen je fiets op op locatie. De ideale fietsenwinkel in Nieuw Vennep en omgeving!

Voor scooters en voor fietsen!

VVR Parts kenmerkt zich door de haal en breng service. Je kan je fiets gewoon thuis laten ophalen door de fietsenwinkel. Maar ook op een andere locatie, je werk bijvoorbeeld. Dit is niet alleen handig voor de reparatie van je fiets, maar ook voor die van je scooter. Deze halen ze ook bij je thuis op en checken ‘m op reparatie en onderhoud. Bij deze fietsenwinkel kan u 7 dagen per week terecht en ze zijn geopend van ‘smorgens 8 uur tot ‘s avonds 22 uur, zo weet u zeker dat u snel weer gebruik kan maken van uw fiets.

Meer weten over deze fietsenwinkel?

Surf naar de website van VVR Parts en lees alles over de service van deze fietsenwinkel. En wie weet rijdt u straks ook op een mooie nieuwe fiets van deze fietsenmaker uit Hoofddorp!

Reacties zijn gesloten.