Bij Verkeersshop vindt u alles voor een verkeersregelaar!

Werkt u als verkeersregelaar? Dan weet u hoe belangrijk het is om goed zichtbaar te zijn voor de bestuurders. Zeker op plaatsen waar het druk is en als het ‘s avonds donker is of schemert dan is het belangrijk om geschikte kleding te dragen. Vaak is de kleding van een verkeersregelaar fluoriserend, en dat is natuurlijk niet voor niets. Bij de Verkeersshop koopt u eenvoudig kleding voor de verkeersregelaar.

Behalve kleding ook alle accessoires

Het werk wordt een stuk eenvoudiger als u voorzien bent van de juiste accessoires. Via de Verkeersshop kunt u dit allemaal bestellen. Denk behalve bijvoorbeeld aan fluoriserende kleding, een warme jas en handschoenen ook aan portofoons. Deze worden regelmatig gebruikt bij het regelen van het verkeer omdat de communicatie zo een stuk soepeler verloopt. Daarnaast zijn de kosten hiervoor relatief laag en heeft u een groot bereik. Ideaal dus!

Bekijk het uitgebreide assortiment op de Verkeersshop.nl

Ook als u iets zoekt wat er niet tussen zit kunt u contact opnemen met de Verkeersshop. Zij zoeken graag met u mee en zorgen dat u het juiste product voor handen krijgt. Ze verzenden al voor 8,50 uw  bestelling naar uw huis. Ga naar de website en bestel je fluoriserende werkkleding hier!

Reacties zijn gesloten.