Alle folders op folders.nl

Heeft u de supermarkt EMTE in de buurt? Dan wilt u vast de folder van EMTE kunnen bekijken, zodat u altijd op de hoogte bent van nieuwe producten, aanbiedingen en acties. Elke week komt er een nieuwe folder met zeer aantrekkelijk nieuws. Het is echter niet heel fijn om elke week een hele stapel folders in huis te krijgen. Daarom kunt u gelukkig de folder van EMTE online bekijken. Dan kunt u deze altijd en overal bekijken en hoeft u geen stapels papier te ontvangen.

Over de EMTE

EMTE is een winkel waarvan de steekwoorden ‘vers, voordelig en vriendelijk’ zijn. Dat eerste woord is zeker werkelijkheid geworden. Het bewijs is te vinden in de prijzen die EMTE heeft ontvangen voor haar versproducten. De rest klopt natuurlijk ook. Het personeel is vriendelijk en komt de klanten vaak tegemoet. Voordeligheid is ook waar. Dit zult u zelf merken zodra u winkelt bij EMTE. U en vele andere mensen halen hun boodschappen met plezier bij EMTE supermarkten.

Nu folder bekijken

De folder bekijken doet u op folder.nl. Hier vindt u ook de folders van alle andere supermarkten, maar ook alle andere winkels in Nederland. Deze bekijkt u altijd en overal gewoon via internet. Ideaal toch?

Reacties zijn gesloten.