Al uw producten industrieel verpakt

Wilt u zich graag richten op de kerntaken waar u goed in bent? Schakel Packstore B.V. in! Bij Packstore B.V. bent u niet alleen aan het goede adres voor al uw inpak-, verpak- en ompakwerkzaamheden. Ook voor industriële verpakkingen van uw goederen, voorraadbeheer en montage bent u bij Packstore B.V. juist. Packstore B.V. werkt volgens zijn kernwaarden, deze houden in dat alles snel, correct en professioneel met een scherp tarief wordt afgehandeld. Alle vakmannen van Packstore B.V. staan direct klaar om uw opdrachten te ontvangen dit komt omdat Packstore B.V. ook in de avonduren en weekenden werkt. 

Tijd en geld besparen

Wie wilt dat nou niet? Tijd én geld besparen. Het enige wat u hoeft te doen is Packstore B.V. in te schakelen. Packstore B.V. regelt alles voor u van het verpakken van goederen tot de opslag van uw goederen en van een order picking uitvoeren tot voorraadbeheer. Wij doen de dingen waar wij goed in zijn en u kunt zich richten op de kernzaken van uw bedrijf.

Voor meer informatie over dit fulfilment, co-packing en logistiek bedrijf Packstore B.V. kunt u altijd terecht op de website, Ook kunt u contact opnemen met een van de medewerkers via telefoon of mail.

Reacties zijn gesloten.