ADHD, een diagnose helpt vooruit

Je hoort steeds vaker termen als ADHD, ADD en dergelijke aandoeningen voorkomen. Dat komt niet omdat deze ook echt vaker voorkomen, maar omdat er steeds meer over bekend wordt. Hierdoor is het makkelijk om je te laten diagnosticeren. En als je dan eenmaal weet dat je ‘iets’ hebt dan maakt het je niet anders dan een ander. Het geeft je slechts handvaten om beter met bepaalde situaties om te kunnen gaan. ADHD Nederland helpt bij omgaan met ADHD.

Ook voor ouders een goede oplossing

Als blijkt dat je kind ADHD of ADD heeft dan heb je als ouder waarschijnlijk een hoop vragen. Je wil graag zo goed mogelijk je kind begrijpen en het bijstaan in de opvoeding. ADHD Nederland kan je als ouder hierbij helpen, en wees gerust. Want medicatie is echt niet altijd een oplossing en er zijn genoeg handvaten om op een prettige en fijne manier te leven met ADHD. Of misschien heb je na aanleiding van de diagnose van je kind wel de vraag of je zelf ook ADHD hebt. Ook dit is mogelijk!

Laat je diagnosticeren

Bij ADHD Nederland is iedere week een coach aanwezig die diagnoses vaststeld. Hiermee wordt duidelijkheid gecreƫerd en weet je waar de ADHD kenmerken vandaan komen.

Reacties zijn gesloten.